Vores cases

Med DIAP installeret får ledelsen såvel som medarbejderne på gulvet et nyt perspektiv på produktionen. Læs videre og se, hvordan DIAP har blotlagt det skjulte potentiale for nogle af vores kunder.

DIAP erstatter mavefornemmelser og skaber et fælles sporg

Hos virksomheden Ucomposites på Bogø, har vi installeret DIAP på en produktionslinje. Målet er, at DIAP nu skal erstatte mavefornemmelser med data og give medarbejderne et fælles sprog, når det kommer til produktionen.


Amanda Seafoods øger effektiviteten med 33% ved at registrere stopårsager

Amanda Seafoods har digitaliseret deres produktion med platformen DIAP. Allerede efter et halvt år har det gjort en forskel og givet håndgribelige resultater.


DIAP er med til at sikre en glidende produktion af kæmperør

Hos IBF burger man DIAP til at logge stopårsager i produktionen af kæmperør. Ved at logge alle stop digitalt har virksomheden fået brugbar indsigt, som gør, at nedetid kan reduceres.


DIAP er med til at forbedre produktiviteten hos Novozymes

Hos Novozymes bruges DIAP til at opsamle og analysere OEE-data på seks pakkelinjer. På kun et par måneder har det givet en stigning i produktionseffektiviteten.


Dataopsamling øger produktiviteten med 25%

Danish Crown Beef bruger DIAP til at opsamle OEE-data fra fire linjer til produktion af hakket oksekød. På kun tre måneder har det resulteret i en produktivitetsstigning på 25%.


Dataopsamling i realtid hos Smurfit Kappa

Hos Smurfit Kappa bruges DIAP til opsamling af realtidsdata. Opsætningen var let, og på kun to dage har DIAP sparet virksomheden for 8.000 EUR.


Sporing af stopårsager forenkler vedligeholdelse

Kohrener Landmolkerei har installeret DIAP OEE for at identificere stopårsagerne på en hovedproduktionslinje. Med den nye dataindsigt ved de, hvad der forårsager nedetid, og hvor de skal gribe ind.


Digitalisering øger produktionen med 10% hos GPV

Til dataopsamling og beregning af OEE på fire avancerede SMT-produktionslinjer har DIAP været det fremtidssikrede valg for den globale EMS-producent GPV.


Komplet sporbarhed af vindmølle­installationer

Installation af en vindmølle kan være en kompleks proces, hvor der er store kræfter i spil. De data, der opsamles med DIAP, sikrer fuldstændig sporbarhed af installationsprocessen og spiller en vigtig rolle i dokumentationen af processen.


On-demand-fjernadgang bringer ENABL tættere på kunden

DIAP’s fjernadgang giver ENABL A/S adgang til produktionslinjer over hele verden og mulighed for at tilbyde deres kunder support og service 24/7 fra deres danske hovedkontor.


Overvågning af pumpevibrationer

Ved at overvåge vibrationer fra spildevandspumper hos Skanderborg Forsyning bruges DIAP til at forudsige pumpenedbrud og planlægge vedligeholdelse langt mere effektivt end tidligere.


Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk