Fødevarer

Vi skaber de digitale rammer, som gør det muligt at få mere ud af produktionslinjer i fødevarebranchen.

Digitalisering af fødevarebranchen

Nøgleordene i fødevareindustrien er kvalitet, sikkerhed, effektivitet og etik. Konkurrencepresset er stort, og kravene til fremstilling i denne branche er høje.

For at holde trit med disse standarder har fødevarebranchen allerede positioneret sig som en af de førende brancher inden for digitalisering. De processer, der anvendes i produktionen i dag, er varierede, højt automatiserede og komplekse.

Derfor er det helt centralt med konstant overvågning. Det er afgørende at opdage og handle på enhver lille uregelmæssighed så hurtigt som muligt.

Det er af største betydning at opretholde hygiejnestandarder gennem hele processen.

 

Digitalisér din produktion med DIAP

Med DIAP er det muligt at overvåge produktionen konstant. Læs mere om DIAP og øg din konkurrenceevne i fødevarebranchen.

Vores arbejde i branchen

Vi har hjulpet flere virksomheder med at digitalisere deres produktion. Se vores cases inden for fødevareindustrien.

Case | Danish Crown

Danish Crown Beef bruger DIAP til at opsamle OEE-data fra fire linjer til produktion af hakket oksekød. På kun tre måneder har det resulteret i en produktivitetsstigning på 25%.


Med DIAP har vi et godt værktøj, som vi kan bruge til at involvere medarbejderne på en helt anden måde, end vi tidligere har været i stand til. Vi kan basere vores beslutninger på konkrete data snarere end formodninger.

Søren Gotfredsen, Senior Lean Manager, Danish Crown Beef

Case | Kohrener Landmolkerei

For at identificere stopårsagerne på en bestemt hovedproduktionslinje har Kohrener Landmolkerei installeret DIAP OEE. Med den nye dataindsigt ved de, hvad der forårsager nedetid, og hvor de skal gribe ind.


Andre brancher, vi hjælper

Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk