OEE

Hvor godt kender du din produktion? Kender du den samlede udstyrseffektivitet (OEE) på din produktionslinje? Er du klar over årsagerne til nedetid? DIAP’s OEE-software kan give dig detaljerede svar på disse spørgsmål.

Overall Equipment Efficiency (OEE)

Når du måler den samlede udstyrseffektivitet – OEE – for din produktion, får du et klart billede af, hvor godt dit udstyr fungerer. DIAP OEE giver dig et overblik over:

  • Hvor godt din produktion kører (ydeevne)
  • Årsager til og varighed af produktionsstop (tilgængelighed)
  • Samlet antal godkendte og afviste enheder (kvalitet)

Se i videoen, hvordan DIAP OEE fungerer i praksis.


Luk

Se nærmere på detaljerne

Udforsk de forskellige dashboards og funktioner. DIAP’s OEE-dashboards er brugervenlige og giver dig de oplysninger, du skal bruge. Når du har adgang til dine produktionsdata via DIAP, får du et klart indblik i produktionen.

+

Produktionsstatus

Få et samlet overblik over din produktionsstatus

+

Tilgængelighed

Årsager til og varighed af produktionsstop

+

Ydeevne

Hvor godt din produktion kører

+

Kvalitet

Samlet antal godkendte og afviste enheder

+

Visualiser nedetid

Hvorfor og hvor længe dit udstyr er stoppet

+

Sorter visninger

Sorter visninger ud fra rækkefølge, produkt, eller vagt

+

Registrer relevante stopårsager

Få overblik ved at registrere relevante stopårsager hver gang en enhed går i stå. På den måde får du styr på, hvorfor og hvor længe dit udstyr er gået i stå

+

Compare production line or sites

eg. compare the same machine at different site

Beregn din øgede effektivitet

Nogle gange er det de små ting, der betyder noget. Når du indsamler, analyserer og visualiserer data, ved du nøjagtigt, hvor du skal gøre en indsats for at øge effektiviteten. Sammenlagt har vores kunder oplevet en gennemsnitlig stigning på 15 % efter kun tre måneder med DIAP. Prøv vores beregner, hvor du kan indtaste, hvor mange enheder du fremstiller i øjeblikket. Den vil så vise dig antallet af enheder, du kan forvente at fremstille, når du bliver mere effektiv.

Beregn din øgede effektivitet

Producerede enheder pr.:
Ønsket øget effektivitet

Gennemsnitlig forøget produktivitet 15%*

10%
50%
x dag

Case: OEE-data øger produktiviteten med 25 %

Danish Crown Beef bruger DIAP til at indsamle OEE-data fra 4 linjer til produktion af hakket oksekød. På kun 3 måneder har det resulteret i en produktivitetsstigning på 25 %.

Kom godt i gang med en gratis prøveperiode

Se selv, hvorfor DIAP er det ideelle værktøj til indsamling og visualisering af OEE-data. Download softwaren, og start den gratis 30-dages prøveperiode for at få adgang til platformen. Du er altid velkommen til at kontakte os og få vores specialister til at vejlede dig i platformens muligheder og besvare dine spørgsmål.


Tal med

Jens Rosenkilde

Sales Manager

+45 5156 8671

jre@dataintel.dk