Energiforbrug

DIAP til energiforbrug forenkler energiovervågningen og gør det nemmere at forbedre dit energiforbrug. Energiovervågning er afgørende, hvis du vil reducere energiomkostningerne, optimere konkurrenceevnen og imødekomme myndighedskrav.

Vær proaktiv med en bæredygtig produktion

Energiovervågning er et effektivt redskab til at forblive proaktiv, når det handler om bæredygtig produktion. DIAP’s energiforbrugsapplikation giver dig værdifuld viden om energiforbruget i din produktion.

Mange virksomheder med industrielle processer har et stort potentiale. Vi ved, at du er i stand til at opnå store besparelser, hvis din produktion omfatter:

  • Ventilationsanlæg
  • Kølesystemer
  • Belysning
  • Tørresystemer
  • Kedelanlæg
  • Varmepumpesystemer

Gennemsigtighed i din produktion

Transparens i energiforbruget er nødvendig for at vide, hvordan du kan optimere din produktion. Med DIAP-energiforbrugsprogrammet får du databaseret indsigt. Når produktionen overvåges konstant, får du et præcist billede af forbruget, så du kan udpege de bedste tiltag.

Ved at opsamle, analysere og visualisere produktionsdata giver DIAP dig en indsigt i energiforbruget, som du skal bruge for at tilføre værdi til produktionslinjen, virksomheden og miljøet.


Få indblik i DIAP

Udforsk de forskellige dashboards og funktioner. De dashboards, der viser energiforbrug, er brugervenlige og giver dig de oplysninger, du skal bruge. Når du har adgang til dine produktionsdata via DIAP, har du et klart indblik.

Partnerskab med Dansk Energirådgivning

Vi er gået sammen med Dansk Energirådgivning. Sammen sigter vi mod at bane vejen for bedre energioptimering i industrien.

Dansk Energirådgivning er en dansk, privat og uvildig konsulentvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg og en filial i Odense. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og er i dag det førende energikonsulentfirma i Danmark.

 


Nedbring omkostninger og CO2-udledning

Vi støtter opfyldelsen af de 17 mål for bæredygtig udvikling. Ved at arbejde med energioptimering og fokusere på produktionsfaciliteter vil integrationen af DIAP have størst indflydelse på mål 12.

MÅL 12: At sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsmønstre

Ved at måle parametre som bortskaffelse af affald og brugen af farlige materialer kan DIAP hjælpe dig med at bidrage til en reduktion af forbruget og udledningen af sådanne materialer.

Det hele handler om at være mere energieffektiv og få mest muligt ud af din produktion. Målet er at producere mere og forbruge den samme mængde energi eller mindre. Ved at være mere energieffektiv reducerer du også CO2-udledningen. Det er godt for bundlinjen og klimaet.

 


Vores version af en bæredygtig produktion

Vores ambition er at hjælpe industrien med at træffe mere bæredygtige valg.

Kom godt i gang med en gratis prøveperiode

Se selv, hvorfor DIAP er det ideelle værktøj til opsamling og visualisering af energiforbrugsdata. Download softwaren, og start den gratis 30-dages prøveperiode for at få adgang til platformen. Du er altid velkommen til at kontakte os og få vores specialister til at vejlede dig i platformens muligheder og besvare dine spørgsmål.


Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk