Medicinal

Vi skaber de digitale rammer, som gør det muligt at få mere ud af produktionslinjer i medicinalindustrien.

Digitalisering af medicinalindustrien

Medicinalindustrien er kendetegnet ved behovet for at overholde lovkrav, sporbarhed og gennemsigtighed. Forskningsmetoderne udvikler sig, og der er mange lovende perspektiver i horisonten for medicinalindustrien. Industrien er under vækst og udvikling.

Som en af de mest innovative industrier er det ikke overraskende, at den er førende, når gælder digitalisering. Detaljerne er afgørende – og hvert eneste lille aspekt har betydning i medicinalproduktionen.

En virksomhed kan have en produktion, der kører dag og nat, men alligevel kun fremstille en lille mængde, der lever op til de ekstremt høje standarder. Digitalisering er afgørende for at overvåge alle detaljer og kunne gennemføre småjusteringer i produktionen.

Digitalisér din produktion med DIAP

Optimér din produktion med DIAP. Ved at overvåge alle processer får du et databaseret overblik, der giver dig mulighed for at agere lige der, hvor der er brug for det. Begynd allerede i dag.

Vores arbejde i branchen

Vi har hjulpet flere virksomheder med at digitalisere deres produktion. Se vores kundecases inden for medicinalindustrien.

Case | Novozymes

Hos Novozymes bruges DIAP til at opsamle og analysere OEE-data på seks pakkelinjer. På blot et par måneder har dette givet en stigning i produktionseffektiviteten.


Vi bruger DIAP's dashboards og rapporter på daglige møder, hvor vi gennemgår de stop, der er sket de sidste 24 timer. Det giver os en langt mere struktureret tilgang til problemløsning.

Wahib Joseph Abboud, Optimization Lead in Digital Change Management

Andre brancher, vi hjælper

Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk