IIot gateway

I modsætning til mange lignende produkter på markedet er DIAP en komplet løsning, der integrerer både hardware og software. DIAP IIoT-gatewayen opsamler alle typer data og er fuldt kompatibel med enhver PLC, sensor eller industriel robot.

Teknologien bag

DIAP-gatewayen opsamler data fra dine produktionsenheder og sender dataene til et sikkert lager i skyen, hvorfra DIAP-softwaren analyserer dataene. Med din normale webbrowser kan du få adgang til dataene på DIAP’s dashboards og få et overblik over hele din produktion.

DIAP-gatewayen er nem at installere i elskabet, og den er klar til at opsamle data, så snart den er tilsluttet.
Du skal bare beslutte, hvilken type data du ønsker at indsamle, og hvorfra du vil opsamle dem – PLC’er, sensorer eller robotter.

 


Luk

En komplet løsning

I modsætning til mange lignende produkter er DIAP reelt fleksibel, fordi den giver dig en integreret hardware-software-løsning, der er fuldt kompatibel med enhver PLC, sensor eller industriel robot.

DIAP kommunikerer med dit produktionsudstyr via I/O-forbindelse eller ethernet, og det er kompatibelt med alle fælles kommunikationsstandarder som profinet, OPC-UA, modbus, CAN-bus osv.

DIAP ligger lige for, hvis du ønsker at digitalisere din produktion og arbejde hen imod industri 4.0. Og det kræver ikke, at du foretager store investeringer eller helt ændrer din måde at arbejde på.


Hvordan virker det? Forstå de tekniske detaljer

Den aluminiumsindkapslede DIAP-gateway er designet til industriel brug og kan udrulles i produktionsmiljøer af næsten enhver slags og størrelse. Den er fuldt operationel i temperaturer mellem 0 og +60 graders celcius. Download vores tekniske datablad for at se mere.

Sikker lagring i skyen

Dine opsamlede data transporteres sikkert fra DIAP-gatewayen til en database i skyen, hvor de opbevares forsvarligt. DIAP bruger Microsoft Azure til at sikre maksimal beskyttelse af dine data.

Lokal beskyttelse

  • De seneste Linux-sikkerhedsfunktioner inkl. udvidet DAC
  • Et undersystem til nøgleadministration af kryptografiske nøgler i kernen

Funktioner

  • Komplet infrastruktur: SQL-database, websted og IoT-hub

Kommunikation

  • De højeste sikkerhedsstandarder
  • Sikker forbindelse: TLS 1.2 og RSA med symmetriske HMAC-SHA256-nøgler og -signatur
  • VPN- eller skyadgang

End-to-end-datasikkerhed

Informationssikkerhed på flere niveauer

DIAP er udstyret med informationssikkerhed på flere niveauer, for at sikre at de opsamlede data beskyttes bedst muligt.

Højeste nuværende sikkerhedsstandarder

Vi har sikret alle elementer i DIAP-dataflowet med de højeste sikkerhedsstandarder, der er til rådighed for en end-to-end-sikkerhed.

Begrænsede brugerrettigheder

Systemet har begrænsede brugerrettigheder. Brugere grupperes som administratorer med fuld adgang eller operatører med begrænset adgang. Hver enkelt bruger har en unik adgangskode med tofaktorgodkendelse.


Hvem er Data Intelligence?

Læs mere om, hvem vi er, og hvad vi står for.

Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk