Nyheder

Her på siden kan du se de seneste nyheder fra Data Intelligence.

Eltronic Group udgiver tredje bæredygtighedsrapport

Baseret på udvikling af bæredygtige teknologier, minimering af miljøpåvirkning og forbedring af kunders konkurrenceevne er gruppens fokus at sikre en større bæredygtig udvikling.

– I regnskabsåret har vi investeret markant i digitalisering som en erkendelse af, at data er en vigtig drivkraft i skabelsen af en bæredygtig fremtid. Jeg er også glad for, at vi har øget repræsentationen af kvinder i bestyrelsen med 13,2 %. Helt afgørende er dog, at vi i det forgangne år igen har investeret ressourcer i at udvikle bæredygtige teknologier, minimere miljøpåvirkningen og forbedre vores kunders konkurrenceevne, siger Eltronic Group CEO – Lars Jensen.


Ny direktør i Data Intelligence

Martin Schramm tiltræder som ny administrerende direktør i Data Intelligence A/S per 1. maj 2023. Han kommer fra en stilling som sales manager i automationsvirksomheden Eltronic A/S, som Data Intelligence oprindeligt udspringer fra.

Martin  har derover mange års fra den danske industri, hvor Martin har arbejdet med ledelse, salg og forretningsudvikling, herunder nye løsninger og koncepter som er blevet solgt i den danske industri.


Eltronic Group tæller nu 1000 medarbejdere

Data Intelligence er en del af videns- og produktionskoncernen Eltronic Group, som er på en vækstrejse, der kræver viden, vilje og en vis portion mod. I fremtiden er der brug for flere medarbejdere, der kan være med til at understøtte Eltronic Groups udvikling.


Top 10: OEE-fordele, der forbedrer din produktion

Der er mange gode grunde til, at OEE bruges som et værktøj til løbende forbedringer hos virksomheder i hele verden. Vi har samlet de 10 største fordele.


Data Intelligence klar til hi Tech & Industry Scandinavia 2021

Messen hi Tech & Industry Scandinavia er branchens ubetinget bedste mødested og videnscentrum.

Igen i år stiller vi op for at netværke, inspirere og dele ud af vores viden på området “The Smart Company”, der skaber opmærksomhed om ny teknologi og digitaliseret produktion.


Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk