Nyheder

Her på siden kan du se de seneste nyheder fra Data Intelligence.

Ny direktør i Data Intelligence

Martin Schramm tiltræder som ny administrerende direktør i Data Intelligence A/S per 1. maj 2023. Han kommer fra en stilling som sales manager i automationsvirksomheden Eltronic A/S, som Data Intelligence oprindeligt udspringer fra.

Martin  har derover mange års fra den danske industri, hvor Martin har arbejdet med ledelse, salg og forretningsudvikling, herunder nye løsninger og koncepter som er blevet solgt i den danske industri.


Eltronic Group tæller nu 1000 medarbejdere

Data Intelligence er en del af videns- og produktionskoncernen Eltronic Group, som er på en vækstrejse, der kræver viden, vilje og en vis portion mod. I fremtiden er der brug for flere medarbejdere, der kan være med til at understøtte Eltronic Groups udvikling.


Top 10: OEE-fordele, der forbedrer din produktion

Der er mange gode grunde til, at OEE bruges som et værktøj til løbende forbedringer hos virksomheder i hele verden. Vi har samlet de 10 største fordele.


Data Intelligence klar til hi Tech & Industry Scandinavia 2021

Messen hi Tech & Industry Scandinavia er branchens ubetinget bedste mødested og videnscentrum.

Igen i år stiller vi op for at netværke, inspirere og dele ud af vores viden på området “The Smart Company”, der skaber opmærksomhed om ny teknologi og digitaliseret produktion.


Tal med

Christa Helene Dahl Andersen

Business Coordinator

+45 42 76 62 53

cda@dataintel.dk