Fjernadgang

Opret forbindelse til dine maskiner – når som helst og hvor som helst. Med on-demand-fjernadgang kan du få adgang til maskiner og udstyr over hele verden fra din pc, tablet eller smartphone. Du skal bare slutte DIAP til maskinerne via ethernet eller wi-fi.

Adgang til maskiner – hvor som helst og når som helst

Med DIAP kan du kombinere dataopsamling og -visualisering med fjernadgang til maskiner og udstyr. Fordelene er mange, og optimeringspotentialet er markant. Fjernadgang kan bruges til at:

  • fejlfinde og omprogrammere PLC’er, robotter og industri-pc’er
  • understøtte teknikere på stedet
  • se og styre maskiners brugergrænseflade

Sådan fungerer det

Ved hjælp af dashboardet for fjernadgang på DIAP konfigureres kommunikation som en sikker fjernforbindelse via DIAP-skyen. Der oprettes en udgående forbindelse fra den DIAP, der er tilsluttet udstyret, og kommunikationen startes via den sikre kommunikationskanal, der allerede er integreret i DIAP.

Kombinér dataopsamling med fjernadgang

Hvis du er maskinkonstruktør eller systemintegrator, kan du med DIAP-fjernadgang hjælpe dine kunder, selv efter idriftsættelse, og tilbyde tilpassede serviceaftaler baseret på produktionsdata opsamlet med DIAP.

Som produktionsvirksomhed vil du fra ét overordnet sted kunne få adgang til og servicere udstyr, der er placeret flere steder.

I begge tilfælde vil rejse- og vedligeholdelsesomkostningerne blive reduceret markant, og den daglige drift vil blive forenklet, fordi alt er inkluderet i DIAP.


Case: On-demand-fjernservice bringer dig tættere på kunden

DIAP’s fjernadgang giver Enabl A/S adgang til produktionslinjer over hele verden og tilbyder deres kunder support og service 24/7 fra deres danske hovedkontor.

Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk