Realtidsdata

Kun det, der måles, kan forbedres. Ved at bruge DIAP til at indsamle produktionsdata i realtid får du øjeblikkeligt overblik over din produktion. Det giver dig mulighed for at opdage optimeringspotentialer og gå fra små ændringer til store besparelser.

Produktionsindsigt i realtid

Med DIAP’s realtidssoftware kan du straks spotte problemer eller ineffektivitet og træffe hurtigere og bedre beslutninger baseret på faktiske produktionsdata i realtid. Det er nemt at overvåge parametre såsom:

  • Temperatur
  • Fugt
  • Antal producerede/afviste enheder
  • Vibrationer

Luk

Se nærmere på detaljerne

Udforsk de forskellige dashboards og funktioner. DIAP’s dashboards i realtid er brugervenlige og giver dig de oplysninger, du skal bruge. Når du har adgang til dine produktionsdata via DIAP, får du et klart indblik.

+

Faktabaseret oversigt

Overvåg forskellige typer af parametre

+

Strømforbrug

Spor de forskellige maskiners strømforbrug

+

Temperaturdata

Overvåg produktionstemperatur og gennemsnitstemperatur

+

Fugtdata

Overvåg fugt f.eks. i lokalet

+

Hold styr på alarmer

Sær alarmer og send notifikationer via e-mail eller sms

+

Kortoversigt

Kortet lyser rørdt, når der går en alarm

+

Sammenlign alarms

Se og dokumenter alarmer for at sammenligne

Beregn din øgede effektivitet

Nogle gange er det de små ting, der betyder noget. Når du indsamler, analyserer og visualiserer data, ved du nøjagtigt, hvor du skal gøre en indsats for at øge effektiviteten. Sammenlagt har vores kunder oplevet en gennemsnitlig stigning på 15 % efter kun tre måneder med DIAP. Prøv vores beregner, hvor du kan indtaste, hvor mange enheder du fremstiller i øjeblikket. Den vil så vise dig antallet af enheder, du kan forvente at fremstille, når du bliver mere effektiv.

DIAP's effektivitetsberegner

Producerede enheder pr.:
Ønsket øget effektivitet

Gennemsnitlig forøget produktivitet 15%*

10%
50%
Gennemsnitlig øget effektivitet 15 %* dag

Case: Indsamling af realtidsdata giver valuta for pengene med det samme

Hos Smurfit Kappa i Danmark bruges DIAP til indsamling af realtidsdata. Opsætningen var let, og på kun 2 dage har DIAP sparet virksomheden for 8.000 EUR.

Få mere at vide om Smurfit Kappas erfaringer med DIAP og om, hvordan de planlægger at udvide systemet til at omfatte andre områder og projekter i fremtiden.

Kom godt i gang med en gratis prøveperiode

Se selv, hvorfor DIAP er det ideelle værktøj til indsamling og visualisering af realtidsdata. Download softwaren, og start den gratis 30-dages prøveperiode for at få adgang til platformen. Du er altid velkommen til at kontakte os og få vores specialister til at vejlede dig i platformens muligheder og besvare dine spørgsmål.


Tal med

Jens Rosenkilde

Sales Manager

+45 5156 8671

jre@dataintel.dk