Vores cases

Hver gang DIAP installeres på et produktionssted, får ledelsen såvel som arbejderen i produktionen et nyt perspektiv på deres produktion. Læs videre og se, hvordan DIAP har blotlagt det skjulte potentiale for nogle af vores kunder.

DIAP er med til at sikre en glidende produktion af kæmperør

Hos IBF burger man DIAP til at logge stopårsager i produktionen af kæmperør. Ved at logge alle stop digitalt har virksomheden fået brugbar indsigt, som gør, at nedetid kan reduceres.


DIAP er med til at forbedre produktiviteten hos Novozymes

Hos Novozymes bruges DIAP til at indsamle og analysere OEE-data på 6 pakkelinjer. På blot et par måneder har dette givet en stigning i produktionseffektiviteten.


Dataindsamling øger produktiviteten med 25 %

Danish Crown Beef bruger DIAP til at indsamle OEE-data fra 4 linjer til produktion af hakket oksekød. På kun 3 måneder har det resulteret i en produktivitetsstigning på 25 %.


Dataindsamling i realtid hos Smurfit Kappa

Hos Smurfit Kappa bruges DIAP til indsamling af realtidsdata. Opsætningen var let, og på kun 2 dage har DIAP sparet virksomheden for 8.000 EUR.


Sporing af stopårsager forenkler vedligeholdelse

Kohrener Landmolkerei har installeret DIAP OEE for at identificere stopårsagerne på en hovedproduktionslinje. Med den nye dataindsigt ved de, hvad der forårsager nedetid, og hvor de skal gribe ind.


Digitalisering øger produktionen med 10 % hos GPV

Til dataindsamling og beregning af OEE på 4 avancerede SMT-produktionslinjer har DIAP været det fremtidssikrede valg for den globale EMS-producent GPV.


Komplet sporbarhed af vindmølle- installationer

Installation af en vindmølle kan være en kompleks proces, hvor der er store kræfter i spil. De data, der indsamles af DIAP, sikrer fuldstændig sporbarhed af installationsprocessen og spiller en vigtig rolle i dokumentationen af processen.


On-demand-fjernadgang bringer Enabl tættere på kunden

DIAP’s fjernadgang giver Enabl A/S adgang til produktionslinjer over hele verden og mulighed for at tilbyde deres kunder support og service 24/7 fra deres danske hovedkontor.


Overvågning af pumpe- vibrationer

Ved at overvåge vibrationer fra spildevandspumper hos det danske forsyningsselskab Skanderborg Forsyning bruges DIAP til at forudsige pumpenedbrud og planlægge vedligeholdelse langt mere effektivt end tidligere.


Tal med

Jens Rosenkilde

Sales Manager

+45 5156 8671

jre@dataintel.dk