Mød en medarbejder

Bliv klogere på, hvordan det er at være en del af Data Intelligence-holdet.

Thomas Nørregaard

Softwareingeniør, Data Intelligence

I en branche, hvor det konstant handler om at være på forkant med udviklingen, er det for softwareingeniør Thomas Nørregaard altafgørende med tid til at fordybe sig i opgaverne og sparre med gode kolleger.


Gode kollegaer og tid til fordybelse er det vigtigste

Thomas Nørregaard er softwareingeniør i Data Intelligence. Sådan en som ham er eftertragtet på arbejdsmarkedet, hvor efterspørgslen på hans kompetencer inden for software er særligt høj i en tid, hvor der er mere og mere fokus på digitalisering og industri 4.0.

Da han i 2020 blev tvunget til at søge nye græsgange på grund af corona, var udfordringen ikke at finde et nyt job. Udfordringen var at finde det helt rigtige job. På kort tid stod Thomas med flere jobtilbud på hånden – heriblandt et fra Data Intelligence, som mavefornemmelsen pegede på.

– Det var vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg kunne få lov til at arbejde med det, jeg gerne vil. Igennem mit arbejdsliv har jeg arbejdet med stort set alt inden for programmering på flere niveauer. Jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg synes, det er sjovest, når jeg kan fokusere og komme i dybden med en opgave for at finde frem til en løsning. Det kræver, at der er tid og ro til det – og den mulighed fik jeg blandt andet hos Data Intelligence, forklarer han.

Faglig sparring og godt arbejdsmiljø

Ifølge Thomas Nørregaard holdt den gode mavefornemmelse stik, og en af de ting, han vægter højst i sit arbejde, er, at det er et rart sted at være – ikke mindst sammen med kollegaerne.

– Det har stor værdi for mig, at jeg har en god dialog med mine kollegaer, og at vi sidder overfor hinanden dagligt. Der er en rar atmosfære, og det er generelt gode og dygtige mennesker i Data Intelligence. Gg så gør vi tingene ordentligt.

 

Der er tid til at udvikle optimale løsninger, og der er fx ikke kun fokus på at overholde deadlines – det er vigtigere, at opgaven bliver løst så godt som muligt, siger han.

Brugervenlighed går hånd i hånd med teknologien bag

Lige nu arbejder Thomas Nørregaard på at optimere Data Intelligences digitaliseringsplatform DIAP. Her er det OEE-platformen, som afslører, hvordan produktionen kører, han dykker ned i.

– Vi arbejder hele tiden på at gøre platformen bedre, smartere og mere brugervenlig. Vi tager meget udgangspunkt i, hvad vores kunder har af ønsker og forslag. Til dagligt arbejder jeg med både database og frontend- og backend-udvikling. Det kan spænde fra tilføjelser og ændringer i brugerfladen, API’en og databaser til optimering af dataflow, ressourceforbrug og algoritmer, forklarer han.

I softwarebranchen er der konstant fart på, og et kan være udfordrende at følge med. Man skal hele tiden holde sig opdateret på nye teknologier og tendenser. Fordi Thomas Nørregaard har set branchen fra forskellige vinkler, har han en erfaring og en alsidighed med, som gør, at han har forståelsen hele vejen rundt.

– For mig er det interessant at arbejde med alle dele. Det hele skal hænge sammen, og det skal være brugerorienteret. Og så er det vigtigt, at DIAP er et spændende produkt, siger han.

Vores kunders erfaringer

Sådan bruger vores kunder vores platform.