Ny direktør i Data Intelligence

Ny direktør i Data Intelligence

Kasper Andersen er ny administrerende direktør i Data Intelligence med virkning fra 1. september 2021. Direktørudnævnelsen sker som en del af en langsigtet plan og træder i kraft på et tidspunkt, hvor virksomheden har en stærk position i markedet.

Overdragelsen af direktørposten er et strategisk skifte, som sker netop nu, hvor Data Intelligence oplever stor efterspørgsel og fremgang i salget. Selskabet, der er ejet af Eltronic Group, står bag digitaliseringsplatformen DIAP og kundespecifikke softwareløsninger til industrien.

Siden januar 2019 har Kasper Andersen bestredet stillingen som produkt- og softwarechef, mens han startede som studiemedhjælper i Eltronic i 2014. Derfor kender han allerede både virksomheden, kunderne, produkterne, medarbejderne og arbejdsopgaverne godt. Kasper Andersen har en baggrund som global business engineer og har desuden en diplomuddannelse i ledelse.

Udskiftningen i direktørstolen indebærer også, at den hidtidige direktør Jesper Rantala skifter sin rolle ud med en ny som bestyrelsesformand i selskabet. Det er ifølge ham selv en positiv udvikling.

– Jeg er glad for at byde Kasper velkommen som direktør. Han har allerede forretningen helt inde under huden, og derfor er det også meget naturligt, at han nu skal stå i spidsen for Data Intelligence, siger han.

Kasper Andersen ser frem til at drive softwarevirksomheden videre.

– Jeg glæder mig til at overtage roret og går ydmygt til opgaven. I Data Intelligence oplever vi, at industrien for alvor har fået øjnene op for, at digitalisering er et væsentligt værktøj til at optimere og til at fremtidssikre sin produktion. Vi har blandt andet formået at etablere os indenfor både fødevareproduktion, bygningsbranchen og medicinalindustrien. Jeg vil gøre mit bedste for, at vi også fremadrettet er med til at sætte digitalisering på dagsordenen, forklarer Kasper Andersen.

Data Intelligence startede som en selvstændig forretningsenhed i Eltronic og blev i november 2020 udskilt som selvstændigt selskab.

Mere information

Kasper Andersen

ksa@dataintel.dk

+45 5157 2687

Mod en bæredygtig produktion

Digitalisering er en del af løsningen, og energiovervågning er et effektivt værktøj til at være på forkant. Du får at vide, præcis hvor du kan øge indsatsen for at optimere produktionen, reducere energiomkostningerne og blive mere bæredygtig.

Tal med

Jane Due Hansen

Business Administrator

+45 25 41 79 04

jdha@dataintel.dk